У Старокозацькій ОТГ під час карантину ремонтують школи

З початком нового навчального року на школярів Старокозацької об’єднаної громади, що в Білгород-Дністровському районі на Одещині, чекає багато позитивних змін. Поки школярі були вдома на карантині, громада активізувала ремонтні роботи у навчальних закладах.

Про це повідомляє офіційна сторінка Старокозацької ОТГ у Фейсбук.

стадіонТак, у Крутоярівській школі було відремонтоване приміщення, яке виділили під спортивний зал з занять боксом. А також завершили облаштували шкільну площу та відремонтували шкільну вбиральню.

У школі села Козацьке вимощують майданчик навколо будівлі школи, загальною протяжністю близько 300 метрів. Тут так само, як і в Крутоярівці, ремонтують вбиральні.

У Петрівці тривають роботи з підготовки покриття до монтажу першого, з трьох запланованих по громаді, сучасного міні-футбольного поля.

А в Старокозацькому НВК триває реконструкція шкільного холу, що включає в себе такі видимайданчик робіт як: облицювання стін, монтаж нової стелі, монтаж нового освітлення та інше.

Нагадаємо, що після утворення Старокозацької ОТГ, громада отримала у свої підпорядкування 4 школи та 4 дитячі садки. Задля їх ефективного розвитку, був створений відділ освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької громади. Громаду очолює Вадим Бойко, який разом з освітянами вирішує, які проблеми потребують найшвидшого втручання. Саме такий підхід дає змогу поетапно та ефективно перетворювати навчальні заклади на зразкові школи новітнього формату.

Крім того, згідно з останнім перспективним планом формування ОТГ в Одеській області, затвердженим Кабінетом Міністрів, до складу цієї громади приєднуються також села Семенівка, Карналіївка, Володимирівка, Руськоіванівка, Стара і Нова Царичанка, Красна Коса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *