У Любашівці відкрили оновлений дитячий майданчик

3 червня у селищі Любашівка відкрили оновлений дитячий ігровий майданчик. Територію для розваг наймолодших облаштували на вулиці Привокзальній.

Про це повідомив прессцентр Любашівської селищної ОТГ на сторінці у Фейсбук.

ЛюбашівкаДитячий майданчик став довгоочікуваною для малечі подією: тут зібралися наймолодші мешканці разом з рідними, щоб поринути у світ дитинства та отримати заряд позитивних емоцій.

Реалізація соціального проєкту стала можлива ініціативі місцевої мешканки Ірини Котюжинської «Безпечний та комфортний відпочинок». Любашівська громада на умовах співфінансування з місцевого бюджету та Британської ради в Україні в рамках програми «Розумна Взаємодія. Активні громадяни» допомогла втілити його в життя. 50% профінансувала громада, ще 50% – Британська рада.

Відкриваючи свято, очільник громади подякував усім причетним за чудове місце для малечі:

«Найбільші слова вдячності я адресую активним жителям, які завжди долучаються до всіх добрих справ, що реалізуються органами місцевого самоврядування. Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя мешканців нашої громади», – зазначив усім Геннадій Павлов, голова Любашівської ОТГ.

Діти залюбки опановували оновлені атракціони: гірку, карусель, гойдалки та інші розваги, були надзвичайно раді, що оновлено місце, де б вони могли погратися.
Особливі слова вдячності висловлюємо працівникам КУ «Зеленбуд», підприємцю Андрію Баранову та всім мешканцям, які долучилися до облаштування території.

Від себе особисто хочу подякувати Геннадію Павлову, команді “Зеленбуд” на чолі з Ольгою Грабовецькою, Наталії Шишкевич, Андрію Баранову, Сергію Міхеєву, Євгену Крихті – ці люди допомогли мені втілити мій соціальний проєкт “Безпечний та комфортний відпочинок” в життя. Також хочу звернутися до ВАС, давайте будемо вчитися цінувати те, що зроблено для наших діток, для нас, проявляти ініціативу направлену на розвиток нашого селища, нашої громади, подавайте ідеї, бо результат того вартий!”, – написала авторка проекту Ірина Котюжинська.

На досягнутому обіцяють не зупинятись і закликають долучитись до втілення важливих проектів усіх мешканців Любашівської ОТГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *