Кривава дорога: на одеській трасі маршрутка врізалась у припарковане авто, загинула жінка

25 травня, близько 3 години ранку на трасі Київ-Одеса біля села Причепівка Іванівського району (405 км) в аварію потрапив мікроавтобус з пасажирами.

Про це СИЛІ ГРОМАД повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Поліцейські, які працювали на місці аварії, попередньо встановили, що 53-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz», який рухався в напрямку Одеси, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «Volvo», який стояв на узбіччі через технічну несправність.

В результаті ДТП загинула 66-річна пасажирка мікроавтобуса, яку затисло в салоні пошкодженого «буса». Щоб витягти тіло з понівеченого авто, знадобилася допомога рятувальників.

дтпЩе троє пасажирок з мікроавтобусу, а також водії обох транспортних засобів отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені до шпиталю. За даними рятувальників, всього під час події в мікроавтобусі перебувало 7 пасажирів.

Зараз повні обставини дорожньо-транспортної пригоди ще встановлюються. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

В рамках розслідування мають призначити низку експертиз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *