Посадовця Таїровської ОТГ відпустили на дистанційний режим, а потім звільнили… за відсутність на роботі. ВІДЕО

Дмитро Желязков більше року очолював управління економічного та місцевого розвитку Таїровської об’єднаної тергромади. Скаржиться на незаконне звільнення з роботи. Розповідає: 23 березня, виконуюча обов’язки голови ОТГ Лариса Бурлака попросила усіх керівників підрозділів підготувати графіки роботи на час карантину, в яких передбачити дистанційний режим праці співробітників. А вже 10 квітня пана Желязкова звільнили, нібито – за прогул робочого часу.

23 березня було проведені збори, на яких усіх керівників підрозділів попросили підготувати графіки подальшої роботи, яка включала дистанційну роботу, роботу, яка не передбачала постійне місцезнаходження на своєму робочому місці. І всі начальники управлінь, в тому числі і я, підготував службову записку і особисто вручив в руки Бурлаці”, – розповідає пан Желязков.

Цього розпорядження, каже він, фактично дотримувались майже всі працівники. Селищна рада якийсь час працювала у віддаленому режимі. Проте, вже 10 квітня, на Дмитра Желязкова керівництво склало акт, через відсутність на роботі.

“Прийшов перший заступник (голови) Безпалько, приніс мені службову записку, в якій і запитував мене, з якої причини я не відвідував своє робоче місце, вірніше не перебував 7 числа, і 3 години – 8 числа. Без всяких пояснень. Як вияснилось, ніякого розпорядження (про дистанційний режим роботи, – Авт.) не було. Я вважаю, что це звичайне шахрайство. Я так розумію, що коли ти граєш в карти, і коли перед тобою сидять люди, налаштовані тебе прибрати, то по іншому бути не може”, – переконаний Желязков.

Дмитро Желясков припускає, що його звільнення пов’язане з політичними мотивами, адже його вважали людиною екс-голови Таїровської громади Хасаєва. Проте, каже, – він далекий від політики, бо прийшов сюди працювати задля розвитку ОТГ. Провів повну інвентаризацію земель, налагодив роботу нового управління. Пояснює: бачить величезний потенціал потужного розвитку Таїровської громади, проте сильних “гравців” у своїй команді нинішнє керівництво ОТГ не цінує.

Аби повернутсь на своє місце роботи, Дмитро Желязков готує позов до суду на селищну раду, бо переконаний, що його звільнили незаконно.

Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *