В Одесі за одну ніч сталися дві руйнівні аварії

За даними телеграм-каналу «XYODESSA», на Тираспольській площі сталося «п’яне ДТП», а на вулиці Генерала Петрова – мотоцикліст на швидкості влетів в іномарку.

Повідомляється, що на очах у здивованих очевидців, в районі магазина «Сільпо» на вулиці Генерала Петрова мотоцикліст на швидкості під 100 км/ч, слідуючи на зелений сигнал світлофора, врізався в автівку, яка рухалась на поворот.

В результаті зіткнення значні механічні пошкодження отримали обидва транспортні засоби. Даних про постраждалих немає, проте, якщо судити за характером ушкоджень, без госпіталізації не обійшлося.

мотоДруга аварія трапилась в районі Тираспольської площі. Очевидці повідомили, що п’яний водій «Ауді» на єврономерах не впорався з управлінням і вилетів спершу на парковку, а потім на тротуар і протаранив ліхтарний стовп.

На щастя, такої пізньої години на пішоходній зоні нек було людей.

За словами свідків, «водій буквально на ногах не стояв». Що характерно, п’яний гонщик відбувся легким переляком і саднами, його врятувала подушка безпеки. Авто отримало механічні пошкодження. На місці працювала поліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *