Фермер з Одещини через неврожай вкоротив собі віку

З відчаю через майбутні втрати. Мешканець села Шевченкове, що входить до складу Кілійської ОТГ на Одещині, опинившись у складних фінансових обставинах через посуху, покінчив життя самобгуством.

Про це у Facebook повідомив голова Кілійської ОТГ Павло Бойченко.

Щирі співчуття від усієї громади висловлюю рідним і близьким, передчасно пішов з життя гідна людина, фермер, житель с. Шевченкове,  1954 року народження. Страшна трагедія! Вся громада, всі ми сумуємо разом з вами”, – зазначив у дописі Бойченко.

Як з’ясувалося, загиблому було 66 років, він проживав у селі Шевченкове, займався вирощуванням урожаю на орендованих в односельців землях. Страшна посуха спричинила загибель 100% посівів, що й довело чоловіка до петлі. Він залишив прощальну записку, в якій пояснив свій вчинок. Це підтвердили у поліції.

Чоловік взяв в оренду 150 га землі у людей. Однак через посуху весь урожай був втрачений. Опинившись в складних фінансових обставинах і не отримавши чітких відповідей від керівництва країни про компенсацію втраченого врожаю, землероб не зміг пережити біди.

Про загиблого в селі відгукуються як про працелюбну і порядну людину. Володимир Миколайович Сердюченко у передсмертній записці пояснив, що посуха і загибель урожаю довела його до відчаю, він не знає, як розрахуватися з боргами, які взяв на посівну, а також з людьми, чиї землі він обробляв, а це більше 900 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *