Шукав сільських дітей: під Одесою затримали викрадача 7-річної дівчинки

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, до правоохоронних органів звернулися батьки 7-річної жительки Лиманського району.

Під час оперативно-слідчих дій було встановлено, що невідомий пересувається на автомобілі Mercedes чорного кольору. Побачивши на сільській вулиці дівчинку, він попросив її показати, де розташований магазин, але вона відмовилась, сказавши, що батьки забороняють їй розмовляти з незнайомими людьми.

Тоді, як розповіли заявники, чоловік запропонував їхній доньці подивитися іграшки і коробки, розкладені на задньому сидінні іномарки. Дитина сіла в автомобіль і захопилася іграшками, а чоловік швидко закрив дверцята салону і почав рух.

«Далеко дівчинку зловмисник відвезти не встиг. Перелякана дитина зуміла вирватись, вистрибнувши з машини і втекла», – повідомили у відомстві.

За словами начальника регіонального главку Нацполіції Олега Беха, встановлено, що підозрюваний – 39-річний житель Одеси. Свій білий автомобіль він перефарбував канцелярською фарбою в чорний колір. На перефарбованій іномарці він вирушив до віддалених сіл Лиманського району, де й заманив у машину згадану дівчинку.

Коли дитина втекла, зловмисник поїхав у сусідній район області – Березівський, проїхавши кількома селами, він вирушив до Миколаївської області, де відмив машину від чорної фарби і повертався додому.

дитинаПідозрюваного затримали при в’їзді в Одесу, біля села Первомайське Лиманського району. Під час огляду його авта вилучили речові докази причетності до викрадення дитини.

Крім того, у підозрюваного вилучили мобільні телефони, в яких виявлено фото та відео порнографічного змісту за участю дітей.

Наразі зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України, з ним проводяться невідкладні слідчі дії. Причину свого вчинку чоловік не пояснює.

При цьомуправоохоронці відзначають, що того ж дня в Березівське відділення поліції надійшла аналогічна заява батьків ще однієї малолітньої дитини. Зараз перевіряється причетність затриманого і до цього злочину.

За фактом розпочато провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *