У Подільську на Covid-19 захворіли 32 медпрацівника

У 32-х медпрацівників Подільської районної лікарні на Одещині підтвердили діагноз COVID-19. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Одеської ОДА Максим Куций. Усього у місті нині 88 підтверджених випадків коронавірусу – найбільше в області.

Через ситуацію, яка склалася у місті, в ОДА скликають засідання комісії з надзвичайних ситуацій, каже Куций.

За даними епідеміологів, захворілі медики котактували з хворим на коронавірус лікарем сімейної медицини, який помер тиждень тому, розповів Куций.

Також голова ОДА, зазначив, що наразі очікують на остаточні результати ПЛР-тестувань медпрацівників міської лікарні.

Усього станом на 19:30 25 квітня на Одещині зафіксували 219 випадків захворювання на коронавірус.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, у місті Подільськ на Одещині через спалах CОVID-19 22 квітня запроваджено комплекс додаткових протиепідемічних заходів. Зокрема, заборонено проїзд транзитного транспорту, роботу всіх суб’єктів господарювання, крім торгівлі продуктами харчування, пальним, ліками, а також призупинено амбулаторний прийом хворих. Людям рекомендовано мінімізувати перебування у громадських місцях.

Подільську міську лікарню було закрито на двотижневий карантин, охорону її за периметром здійснюють нацгвардійці та поліцейські. У місті було здійснено 273 забори біологічного матеріалу на ПЛР-тестування.

Фото: CTK Photo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *