Найстарших жителів Таїровської ОТГ волонтери вітають свяченими пасками

Представники благодійного фонду “Волонтери Таїрова” підготували для найбільш незахищених жителів Таїровської об’єднаної громади головний символ свята, – паску. Це особливий святковий хліб, який християни готують лише раз на рік, щоб відмітити Світле Христово Воскресіння. 

Тисячу пасок спеціально замовили в пекарні і виготовили за домашнім рецептом, тому вони набагато смачніші ніж випічка з магазину.

Вже зранку в суботу великодні паски були освячені настоятелем Таїровського Свято-Покровского храму отцем Ярославом і настоятелем Храму святого Сергія Радонежського (ж/м “Дайберг”) отцем Теодором.

Після освячення волонтери розвезуть паски адресатам. Це найстарші жителі громади, які через карантин вимушено залишаються вдома, але прагнуть долучитися до велкого християнського свята. Благодійники попіклувались, аби вони отримали головний атрибут великоднього столу, не полишаючи домівок.

Щоб нікого не обійти увагою, таїровські волонтери просять повідомляти про літніх людей, інвалідів, багатодітні родини і малозабезпечених громадян, які мешкають на території різних населених пунктів Таїровської ОТГ. Обіцяють навідати з дарунками кожного, хто звернеться.

А вітання з Великоднем від ГОТаїрове – це ми!” – у ВІДЕО:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *