Великдень – на парковці: одеські євангелісти запрошують на безпечне свято

Одеська народна церква пропонує на Великдень провести Автохвалу на парковці церкви. Про це у Facebook повідомив старший пастор церкви Денис Сердиченко.

У неділю, на Великдень 19 квітня о 20:00 – Автохвала. Уявімо собі великодній вечір, парковку Одеської Народної Церкви, забиту автомобілями, сцену біля храму, на якій група прославлення виконує християнські гімни, живий звук, живі емоції, і ми, ті, хто поклоняються Богу, сидячи в салоні автомобіля”, – написав він.

За словами Сердиченка, безпека є пріоритетом.

Приєднуйся на своєму авто. Не забудь про засоби захисту: маска, рукавички, антисептик. Дотримуйся дистанції. Для вас на парковці будуть перебувати розпорядники, які допоможуть вам запаркуватися і зайняти своє місце. Бери участь в прославленні і хвалі. Для залучення до заходу пропонуємо вам замість “Амінь” блимнути далеким світлом; замість оплесків – аварійка“, – пояснив пастор.

розкладВодночас він зазначив, що також проводитимуть онлайн-трансляцію.

Нагадаємо, раніше карантинне богослужіння на парковці у власних авто провели у Південній Кореї. Проповідь пастор читав у гучномовець, а віряни простягали руки до неба крізь відчинені люки та вікна.

Крім того, 17 квітння Міністерство охорони здоровʼя заявило, що церкви стали осередками коронавірусу. Антилілером стала Києво-Печерська лавра, де виявили мвайже 100 інфікованих, серед них і настоятель монастиря. За тиждень двоє монахів померли, лавру за рішенням столичної влади закрито на карантин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *