Як працюють карантинні пости при в’їзді на Балтщину? ВІДЕО

6 карантинних постів на автошляхах Балтщини. Такі додаткові заходи вжито для запобігання розповсюдження пандемії коронавірусної хвороби на території Балтської громади та району. Офіційно підтверджено більше 10 випадків інфікувань жителів сусіднього Подільська, є випадок зараження на Covid-19 і на Кодимщині. Тож, від тепер виїзд і в’їзд до Балтської громади цілодобово контролюють силовики та медики.

БалтаПоліцейські, медики і нацгрвардійці чергують цілодобово: перевіряють документи, з’ясовують причину візиту, вимірюють температуру у водіїв автівок, – повідомляє ТРК “Балінформкомпанія”.

“Найбільше це транзит, транзит ми пропускаєм на Котовськ, на Кодиму. Багато хто завозить продукти харчування, он з Первомайська багато автобусів, везуть продукти харчування, розвозять по магазинам в основному”, – розповів Олександр Бурдейний, заступник начальника Балтського відділу поліції.

Підвищеної температури у водіїв не виявили, а якщо запідозрять, завернуть назад, розповідають медики, які чергують поряд. Самі ж автомобілісти підтримують запроваджені заходи безпеки.

“Просто є угроза, треба придержуваться цього. Весь світ придержується, і ми должні”, – каже кодимчанин Анатолій Іванцов.

Під час карантину правоохоронці та медики закликають балтян утриматись від подорожей. Наголошують: від особистої відповідальності людей залежить не лише тривалість протиепідемічних заходів, а й збереження життя та здоров’я кожного громадянина.

ВІДЕО – ТРК ” “Балінформкомпанія”:

https://www.facebook.com/balinform/videos/1228489807542513/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *