Тривожно: в Одеській області за добу виявили 23 нових випадки інфікування на Covid-19

ДУ “Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України” офіційно підтвердив ще 20 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Одеської ОДА Максим Куций.

За його словами, коронавірус виявили у двох одеситів, віком 22 та 71 рік, у 12 жителів Подільська, віком від 31 до 67 років, трьох жителів Чорноморська у віці від 57 до 87 років. Також коронавірусну інфекцію підтвердили у 24-річного жителя Арциза, 46-річного мешканця Ананьївського району та у 61-річного жителя Сарати.

Таким чином, загальна кількість захворілих на COVID-19 в Одеській області збільшилася до 93. На даний час немає жодного мешканця регіону, який би одужав, проте зафіксований один летальний випадок. Це жінка, вірянка однієї з церков у Подільську.

За тиждень кількість пацієнтів збільшилася вдвоє. Вірус поширюється далі. Але пік, за даними Міністерство охорони здоров’я України, буде у наступні два тижні”, – написав Максим Куций.

Голова Одеської ОДА закликав всіх мешканців Одещини суворо дотримуватися рекомендацій медиків та зменшити кількість соціальних контактів. “Бережіть себе та будьте здорові”, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *