“Залишайтесь вдома, продукти принесем”: літніх мешканців Балтської ОТГ підтримали підприємці

Найважче переносити карантинні обмеження самотнім людям і людям поважного віку. Саме вони як ніхто потребують уваги і підтримки. Нелегко доводиться й багатодітним родинам та малозабезпеченим сім’ям. Аби підтримати найбільш вразливих мешканців Балтської міської об’єднаної громади, місцева влада впроваджує соціальний проєкт.

БалтаПро це повідомив Балтський міський голова Сергій Мазур.

На підтримку окремих, найбільш вразливих верств населення і спрямована наша спільна акція, а точніше – благодійний рух «Єднаємось!» Дякую великій кількості підприємців, які відгукнулися на нашу пропозицію і сформували продуктові набори. Під час робочого об’їзду сіл громади, разом з волонтерськими групами наших старостатів, відвідав поважних жителів Оленівки, Миронів, Обжилого, Кармалюківки. І ще раз переконався: для багатьох людей така підтримка дуже важлива. А для нас важливе – зберегти життя і здоров’я наших громадян”, – повідомив очільник громади на своїй сторінці у Фейсбук.

Також Сергій Мазур закликав жителів громади залишатися вдома і утриматись від відвідуванняБалта місць скупчення людей.

Нагадаємо, з 6 квітня Кабінет міністрів запровадив суворіші обмеження для людей віком 60 років і старше, аби максимально убезпечити їх від можливого інфікування коронавірусною хворобою. 

БалтаБалта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *