У Подільську на коронавірус захворіли 10 людей, з них троє – медики

Мешканці міста Подільськ на Одещині не на жарт стривожені: небезпечна інфекція поширюється серед місцевих громадян. В’їзди й виїзди в місто перекриті. Наймолодшому інфікованому на Covid-19 – 25 років. Четверо осіб з коронавірусом перебувають на домашньому лікуванні.

Так, лише за одну добу 8 квітня лабораторний центр МОЗ у м. Одесі отримав позитивні аналізи на коронавірус: діагноз підтвердився ще у 10-ох мешканців Подільська.

Четверо людей перебувають у міській інфекційній лікарні, в окремих ізольованих боксах.

Один з пацієнтів – чоловік 1975 року народження, який раніше повернувся з Франції, а в даний час перебуває в інфекційному відділенні міської лікарні, підтверджено захворювання на коронавірус. Ще одна хвора – 54 -річна жінка, жителька селища Окни, яка не була за кордоном, за показаннями в ніч з суботи на неділю була доставлена до інфекційного відділення Подільської міської лікарні. У неофіційних джерелах (соціальні мережі Подільська) повідомляють, що жінка до підозри лікувалася в терапії.

В Подольске больная лежала в травматологии кучу дней и заразила скорей всего всю больницу. Как решается эта ситауция? Идут ли врачи и медперсонал на карантин и кто будет дальше лечить людей? Так же почему не проверяет полиция соблюдение самоизоляции? Муж этой,больной расхаживает по городу и делает людям доставки! Вы представляете что вообще происходит и чем это скоро обернётся для всех жителей!? Может пора делать что-то, а не констатировать сколько заразились людей!”, – повідомляє місцева мешканка Юлія Стадніченко, на сторінці голови ОДА Максима Куцого.

Також один підтверджений випадок інфікування і в 39-річного чоловіка, який раніше за кордоном не бував.

Як повідомили медики, усі особи, які мали контакти з хворими людьми, встановлені та перебувають під особливим контролем сімейних лікарів. Ще 8 людей “під підозрою”: чекають висновків з лабораторії.

Починаючи з 9 квітня, на в’їздах і виїздах в місто та Подільський район встановлені контрольно-пропускні пункти. На кожному чергують медики, усім прибулим вимірюють температуру.

Тим часом, незважаючи на велику кількеість хворих, Подільська міська рада ринок не зачиняє, також продовжує працювати пасажирський транспорт.

Надвечір 9 квітня голова Одеської ОДА Максим Куций повідомив, що протягом доби на Одещині підтверджено 8 нових випадків захворювання на COVID-19. Загалом в області зареєстровано 51 офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірус.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *