У Чорноморську поштарок частують безкоштовною випічкою

В умовах посилення карантину чимало чорноморців залишаються в свох домівках. Хтось покинув своє робоче місце, хтось продовжує працювати в режимі онлайн. Але є й ті, хто так би мовити на «першій лінії оборони». Це працівники медустанов, рятувальних та правоохоронних служб, а також комунальних підприємств.

До таких належить і пошта. Щоранку вони, як і раніше, продовжують свою роботу. Розносять пенсії, субсидії та пресу. Про це повідомляє 04868.

Варто відзначити, робота кипить з самого ранку. Ще до відкриття  починається розфасовка газет і добірка їх за адресами по «ходовику». Тобто всі конверти і газети розкладаються по одній, складаються у стопки в залежності від будинку і квартири, до яких їх потрібно занести. «Ходовик» – це журнал, в якому зазначено, які саме газети потрібно нести в кожну квартиру на маршруті.

В якості подяки для поштових працівників місцеві підприємці приготували смачні частування – булочки з джемом і сиром. Волонтери-пекарі приєдналися до ініціативи місцевого благодійного фонду, аби допомогти жителям Чорноморська.

«Адже благодійність це не тільки фінансове і матеріальне забезпечення, благодійність – це те, що людиа робить від серця», – розповіла директорка пекарні Лідія Пучкова.

За словами жінки, роздають свою випічку вони й працівникам, які дезинфікують вулиці міста, дорожній службі, працівникам “швидкої”, а ще малозабезпеченим родинам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *