КПП “Старокозаче” обладнали тимчасовим медичним постом і місцем для обсервації

На пункті пропуску “Старокозаче”, який знаходиться у Білгород-Дністровському районі, облаштували місця для обсервації і медико-санітарного посту. Як повідомили на офіційному сайті Білгород-Дністровської РДА, минулого тижня голова райдержадміністрації Ганна Яцишена здійснювала виїзд на територію пункту пропуску “Старокозаче”, аби особисто оглянути тимчасові споруди, які можуть бути задіяні для цих цілей, оскільки власними силами в місцевій прикордонній службі розв’язати цю проблему не було змоги.

Враховуючи важливість ситуації, Ганна Яцишена взяла під свій контроль організацію облаштування необхідних приміщень. За участі голови Старокозацької ОТГ Вадима Бойка і керівництва митної служби на КПП “Старокозаче” було визначене і обладнане місце  для обсервації та медперсоналу в найкоротші терміни.

На тимчасовому медико-санітарному посту цілодобово за графіком працюватимуть фахівці КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Білгород-Дністровської районної ради, а також планують залучити представників відокремленого підрозділу міськрайонного відділу лабораторних досліджень. Впродовж карантинного режиму фахівці мають  здійснювати контроль ситуації з коронавірусною інфекцією на пункті пропуску “Старокозаче”, а також проводити спільний з прикордонниками температурний скринінг при проходженні паспортного контролю особами, які перетинають державний кордон.

“Сьогодні саме від нашої злагодженої роботи залежить здоров’я і життя людей, оскільки чим ретельніше ми підготуємося до можливих спалахів хвороби, тим менше негативних наслідків матимемо потім. Кожен з нас несе персональну відповідальність перед жителями нашого району. На даному нештатному тимчасовому медико-санітарному посту цілодобово по графіку працюватимуть фахівці КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Білгород-Дністровської районної ради, а також ще раз підкреслюю, що людей постійно треба інформувати про те, як їм захистити себе, проводити профілактичні заходи, надавати інформацію, куди вони можуть звернутися при підозрі захворювання. Зі свого боку ми також постійно публікуємо матеріали про роботу комісій районної адміністрації, щоб жителі отримували об’єктивну інформацію з офіційних джерел і знали, які дії здійснює влада, щоб допомогти їм”, – підкреслила Ганна Яцишена.

Белгород-Днестровский р-н: ПП "Староказачье" оборудовали временным медико-санитарным постом и местом для обсервации

Белгород-Днестровский р-н: ПП "Староказачье" оборудовали временным медико-санитарным постом и местом для обсервации

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *