Як у Любополі свято Масляної відзначали

Ансамблі та творчі колективи з Будинків культури та населених пунктів Визирської ОТГ приїхали до Любополя на свято Масляної. Завдяки взаємодії представників місцевого підприємства ТІС в організації свята, проводи зими були наповнені приємними сюрпризами та гарним настроєм. Сюди завітали родинами разом з дітьми та батьками.

Для всіх вікових категорій любопільців тут знайшлися розваги. Весну, яка вже наступає, кликали веселими конкурсами дівчата, а хлопці демонстрували силу та міць. Перший та суттєвий приз у змаганнях, а це мішок борошна, отримав гість з Першотравневого, десятикласник та футболіст Влад Дербуш. Він зміг зробити 40 присідань з мішком на плечах. Приз вирушив до матусі та бабусі переможця, які готуватимуть для нього улюблену страву – млинці з м’ясом.

 

 

Олена Лопушинська з Нової Вільшанки спочатку співала та сама дарувала настрій усім гостям заходу у складі колективу “Калина”. А потім вдача подарувала настрій і їй. Виграш у лотереї пательні для млинців їй був дуже до вподоби. А для пані Лариси Оніщенко, голови ветеранської організації Любополя, несподіваним сюрпризом став виграш у лотерею кавомолки.

Тамара Ковтун, представник депутатської групи "Команда розвитку" Визирської сільради.

“Ми дуже раді гостям з Нової Вільшанки, Першотравневого та Визирки. Я хочу привітати всіх жителів Визирської громади зі святом проводів зими. Хай весна розквітне у кожному серці. Ми йшли у громаду з надією і бачимо, що ця надія з весною починає втілюватися у життя”, – розповіла Тамара Ковтун, представник депутатської групи “Команда розвитку” Визирської сільради.

Свята у громаді – це привід не тільки отримати гарний настрій, а й налаштуватися на плідну працю, вважає вона. Громада набирає обертів та бюджет 2020 року дозволяє зробити чимало.

“Бюджет наш майже в чотири рази більший, чим був в попередні роки. Тому ми запланували ремонт дороги та суттєвий ремонт у школі. Також розпочали ремонт вуличного освітлення. Роботи буде багато та більше, чим було у попередні роки”, – каже Олександр Рембач, в.о. старости Любопільського старостинського округу.

Весна в Любополі відчувається у доброму гуморі, посмішках та побажаннях. Адже 2020 рік стане показовим та проривним для населених пунктів Визирської об’єднаної територіальної громади у всіх сенсах – інфраструктурному, транспортному та економічному.

Саме з весною робота закипить у багатьох напрямках – модернізація вуличного освітлення, благоустрій та будівництво дитячого садочку. Невдовзі у громаді почне функціонувати маршрут громадського транспорту у напрямку до обласного центру. З 3 березня щовівторка, суботах та неділях автобус буде ходити з Ранжевого та Любополя, через Порт, Міщанку, Нову Вільшанку до Одеси, додав очільник громади Валерій Стоілакі. Це результат злагодженої роботи депутатів, громади, адміністрації, всього колективу Визирської ОТГ, впевнені представники місцевої влади.

Джерело – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *