Лиманська ОТГ на Одещині одна з перших подолала наслідки стихії

5-6 лютого, як і попереджали синоптики, над територією Одеської області пронісся потужний циклон, який наробив багато шкоди.  

На території Лиманської об”єднаної громади, як і в багатьох селах Бесарабії, стихія пошкодила електричні мережі, завіяла снігом основні дорожні магістралі. Люди на два дні залишились без сполучення, світла та зв’язку. Тому місцева влада доклала максимум зусиль для відновлювальних робіт, аби налагодити життя в домівках селян.

Про це повідомив голова Лиманської громади Василь Резніченко на своїй сторінці у Фейсбук.

“Хочу від мешканців громади і від себе особисто подякувати за допомогу в боротьбі зі стихією. По-перше, – нашим фермерам та небайдужим громадянам, які долучилися до відновлювальних робіт. По-друге, Татарбунарському підрозділу РЕМ і особисто керівнику Кравченку Валентину Миколайовичу та його співробітникам. По-третє, комунальним підприємствам Лиманської громади, які впродовж стихії спрацювали якісно й злагоджено, прочистивши місцеві шляхи”, – написав Василь Резніченко.

На теперішній час в усіх населених пунктах Лиманської громади повністю відновлено рух автотранспорту, а в 90% домівок з’явилося світло, зв’язок, доступ до інтернету.

Лиман

ЛиманЛиманська ОТГНагадаємо, всього в Одеській області через негоду було знеструмлено 184 населених пункти.

One thought on “Лиманська ОТГ на Одещині одна з перших подолала наслідки стихії

  1. Доделайте работу, а потом хвалите себя! «Пододали» – это значит устранили все последствия! На Катранке так и нет света, хотя там тоже люди находятся. Или вам Катранка только летом нужна….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *