На 7 кілометрі посилюють контроль через “китайський” коронавірус

Через поширення коронавірусу у світі Одеська облдержадміністрація ухвалила рішення посилити контроль за найбільшим ринком України – “Сьомим кілометром”.

Повідомляється, що на ринку створять місця тимчасової ізоляції, куди будуть відправляти людей з підозрою на зараження перед госпіталізацією. Заходи будуть посилені, оскільки на ринку працюють продавці з Китаю.

Крім того, посилений протиепідемічний режим буде введено в лікувальних закладах та місцях масового перебування людей – аеропортах, портах, ринках, у громадському транспорті, навчальних та культурних закладах.

Також, виші зобов’яжуть сформувати списки студентів, які прибули з Китаю після 1 січня. Якщо серед студентів буде перевищено поріг по грипу та ГРВІ, навчальні заклади закриють на карантин.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоровя посилює заходи безпеки для захисту українців від коронавірусної інфекції 2019-nCoV.

Про це повідомляє Урядовий портал.

У МОЗ нагадали, що за даними ВООЗ та ECDC, ризики розповсюдження 2019-nCoV залишаються високими як на регіональному, так і на глобальному рівнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *