В Куяльницькій ОТГ створять молодіжну раду

15 січня 2020 року відбулися установчі збори для формування складу молодіжного консультативно-дорадчого органу при виконавчому комітеті Куяльницької сільської ради.

На початку заходу заступник Куяльницького сільського голови з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко зазначила, що створення молодіжної ради при Куяльницькій сільській раді дозволить місцевій молоді більш активно долучатися до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя, визначити пріоритетні напрямки реалізації державної політики у молодіжній сфері на місцевому рівні.

Плідно та конструктивно співпрацювати із місцевою владою виявило бажання 34 молодих жителів Куяльницької громади. Напередодні зборів члени ініціативної групи розглянули документи від представників громади віком від 14 до 35 років, які виявили бажання працювати на користь населення та подали заяви на участь в установчих зборах.

На цих зборах було сформовано Молодіжну раду з 34 юних представників громади. Голову та секретаря молодіжної ради буде обрано на першому засіданні Молодіжної ради, яке має відбутися у лютому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *