Для туристів презентували мобільний додаток Odesa Region Guide

Новий сервіс розробили, щоб допомогти гостям міста знайти цікаві маршрути.

Туристичний додаток створювали за бюджетні кошти. Його презентували сьогодні на засіданні туристичної ради при Одеській облдержадміністрації, повідомляє СИЛА ГРОМАД.

Odesa Region Guide доступний для завантаження в Google Play та AppStore. За допомогою додатку туристи зможуть дізнатися, де поїсти, де відпочити, чим зайнятися і що подивитися в Одесі, є розділи «Новини», «Події» та «Обране».

Інтерактивна карта дозволить самостійно прокласти маршрут, у налаштуваннях можна обрати одну з трьох мов: українську, англійську або російську. Новий додаток ще не до кінця заповнений, впродовж кількох тижнів фокус-групи обговорять, які локації туди внести і як покращити функціонування сервісу. Також, за словами начальника обласного управління туризму, рекреації та курортів Олександра Шеки, підприємці самостійно зможуть розмістити в додатку інформацію про свої об’єкти.

Крім того, на туристичній раді презентували аудіогіди трьома субрегіонами Одеської області: Дунайським, Білгород-Дністровським та Нижньодністровським. Зазначимо, розробка додатку розпочалася наприкінці 2018 року, для цього влада виділила майже 180 тисяч гривень.

 

туризм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *