Дива трапляються: прийомній родині з Одещини будинок обладнали меблями й технікою

Прийомна родина Наталії Ніколайчук у серпні 2019 року взяла на виховання 8 дітей, позбавлених батьківської опіки. Одночасно для створення будинку сімейного типу виділили і житло для подальшого проживання: це новий двоповерховий  будинок в селищі Ширяєве на Одещині.

Велика родина не одразу змогла перебратися у нове помешкання. Там не вистачало меблів та побутової техніки, – про це мати прийомних дітей розповіла голові Одеської ОДА Максиму Куцому, на відкритті резиденції Святого Миколая в с. Осички, що в Савранському районі.

Є ряд проблем, які ми не можемо вирішити самостійно. Адже цей будинок не облаштований навіть елементарним, немає меблів та побутової техніки. Уважно вислухавши мене Максим Васильович сказав, що зробить усе можливе для того, щоб наша родина у найближчий час мала все необхідне для новосілля. Також губернатор привітав дітей зі святом та подарував їм подарунки та солодощі… минуло декілька днів и пролунав телефонний дзвінок, – «Наталія Василівно, Ви можете забрати необхідні речі у магазинах» на таке швидке реагування я навіть не сподівалась, емоції переповнювали”, – повідомила мати прийомних дітей Наталія Ніколайчук на сторінці у Фейсбук.

Прийомна родина вже отримала дитячі ліжка, обідній стіл, бойлер, пральну машинку, плиту, телевізор, – і вже перебралася до нового помешкання. За словами пані Наталії, вони щасливі, що не залишились на новий рік наодинці зі своїми проблемами.

прийомна родина

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *