Під Одесою інвестори ЖК “Адмірал” отримали квартири… через 13 років. ВІДЕО

Житловий масив «Райдужний» поповнився новою багатоповерхівкою.  Минулого тижня у новий будинок заселилися інвестори ЖК «Адмірал».

Мы строили-строили, и наконец построили!..” – з полегшенням, і водночас розчулено, кажуть новосели.

Історія цього довгобуду свого часу прогриміла на всю Україну. Обмануті попереднім забудовником інвестори довгі роки чекали на свої квартири. Боролись, оббивали пороги різних служб, ходили на суди, перекривали дороги, дехто винаймав житло… і сподівалися. І ось, завдяки старанням громадських активістів і забудовнику “Райдужного”, очікуване новосілля нарешті відбулося.

“Я впевнена, що таких як ми, по Україні мало, на пальцях можна порахувати. Дякуємо інвестору, що не побоявся взяти цей проблемний об”єкт, людина нас добудувала, ми задоволені своїми квартирами”, – поділилася Маргарита Клещина, інвесторка ЖК “Адмірал”.

Новосілля святкували традиційно: з музикою, шампанським, надувними кульками, червоною стрічкою на вході – і звичайно, відмінним настроєм! Адже отримати через 13 років омріяну квартиру – щастя. Але допомогти сотням людей отримати домівку, за словами забудовників “Райдужного”, – не менше щастя.

З 2007 року будівництво цього будинку було призупинене компанією “Граніт-К”. Це було пов”язано, скоріш за все, з кризою, такі об”єкти були по всій країні, “Еліта Центр серед них і так далі. Люди не стали чекати, зібрати комітет кредиторів, розпочали процедуру банкротства підприємства. Вона почалась в 2017 році, в 2018 році підключились ми. Ми пішли назустріч, увійшли в план санації, виступилми як інвестор, взяли на себе зобов”язання ввести в експлуатацію даний об”єкт “, – розповів Дмитро Кривой, директор компанії “Руніком Девелопмент”.

Довгобуд вдалося врятувати за неповні два роки. Сьогодні компанія веде активне будівництво нового житлового комплексу “Розенталь”, неподалік від “Райдужного”. Будівництво ведеться надшвидкими темпами, тому зовсім скоро нові мешканці віднайдуть тут свій сімейний затишок. Та їм не доведеться чекати його роками.

“Якби не “Райдужний, нічого цього не було б! Спасибі йому, що він нас побачив”, – каже Микола Колодяжний, інвестор ЖК “Адмірал”.

Як відбувалося свято у ЖК “Адмірал” – у ВІДЕО.

Авторка – Олена Саніна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *