В Одесі за кошти громадського бюджету збудують зону відпочинку на Жеваховій горі

Проєктом передбачено створення та встановлення стели в давньогрецькому стилі, написи «Жевахова гора» на схилі гори із залізобетонних букв великого розміру, які проглядатимуться з об’їзної дороги. Також буде проведено реконструкцію території зони відпочинку в грецькому стилі.

Про це повідомляється на офіційному сайті Одеської міськради.

Автори проекту запланували виготовлення та монтаж стилізованих колонади і ротонди, ремонт пішохідних доріжок, монтаж вуличних лавок і урн для сміття, а також ремонт дорожнього покриття 3-го Залізничного провулку.

Наразі проєкт «Зона відпочинку «Жевахова гора» знаходиться на стадії виконання: встановлено частину залізобетонних букв, проводиться ремонт дорожнього покриття в 3-му Залізничному провулку.

Очікувані терміни закінчення робіт – грудень 2019 року.

Фінансові витрати на реалізацію проєкту становлять 1,5 млн грн.

У мерії уточнюють: розпорядником коштів по проєкту визначено управління з питань взаємодії з органами самоорганізації населення Одеської міської ради. Відповідно до договору, укладеного управлінням з сертифікованою організацією, здійснені розробка проєктно-кошторисної документації та її експертна оцінка. Вартість послуг проєктної організації склала 150 000 грн. Також спеціалізованим підприємством проведені передпроєктні геологічні та геофізичні дослідження для підтвердження можливості створення  об’єкта на обстежуваній території.
Управління з питань взаємодії з органами самоорганізації населення уклало договір з підрядною організацією, яка є безпосереднім виконавцем робіт щодо проєкту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *