Обережно, туман: на київській трасі ланцюг із понівечених авто

17 автівок зіштовхнулися і одна людина загинула внаслідок трьох аварій, що сталися в районі клеверного мосту на в’їзді в Одесу з київської траси вранці 28 листопада.

Кілька людей отримали травми, повідомляє прес-служба поліції області. Аварії сталися в умовах сильного туману.

Відзначається, що ДТП трапилися на мосту, під мостом і поруч з мостом. Так, за даними правоохоронців, на мосту зіткнулися Opel, Geely і Mercedes. В результаті зіткнення травми отримали двоє пасажирів Geely, один з них – несумісні з життям.

Під мостом сталася аварія за участю вантажівки МАЗ, Daewoo і Hyundai. У цій дорожньо-транспортній пригоді незначні травми отримала одна людина.

І трохи далі від мосту зіткнулися відразу 11 автомобілів. І знову не обійшлося без постраждалих: переломи нижніх кінцівок і струс головного мозку отримали водій і пасажирка ВАЗу. Його зім’яло з усіх боків, наче консервну бляшанку, пасажирів довелося вирізати. Машина перетворилася буквально на купу металобрухту. Люди вціліли дивом.

Патрульна поліція просить водіїв бути уважними на цій ділянці траси Київ-Одеса, а також зважати на погодні умови. Через сильний туман рух у найближчі дні ускладнено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *