Маразліївська громада озеленює територію своїх сіл

Працівники відділу ЖКГБ Маразліївської сільської ради організували чергову висадку молодих туй по вулиці Нижня в с. Олексіївка. Молоді саджанці закуплені за кошти з місцевого бюджету в Уманському національному дендрологічному парку «Софіївка».

Про це повідомили у пресслужбі Маразліївської ОТГ.

Висаджені дерева з роками стануть зеленою окрасою села та нагадуватимуть всім, що добрі справи робити легко, треба лише мати велике бажання. Також є надія, що цього року всі ці добрі традиції та починання підтримають всі без винятку установи, підприємства, організації, а також жителі населених пунктів Маразліївської сільської ради. Ми впевнені в тому, що поступово наші мрії бачити щодня чисті озеленені вулиці, тротуари, охайні клумби, впорядковані території біля будинків, в парках нашого рідного краю стануть реальністю. Проживаючи разом єдиною громадою, ми маємо берегти те, що зроблене руками наших старших поколінь, примножувати наші сьогоднішні досягнення та дбати про майбутні успіхи”, – йдеться в повідомленні.

Місяць тому в Олексіївці вже створили нову зелену зону, сподіваються, що вона приверне увагу місцевих жителів до проблем екології та озеленення населеного пункту і стане гарним прикладом позитивних змін. Тож жителів багатоповерхівок с. Олексіївка вівдтепер матимуть спільне завдання: доглянути молоді деревця і зберегти молоді насадження для майбутніх поколінь.

У сільській раді висловли вдячність небайдужим мешканцям с. Олексіївка, які долучилися і підтримали озеленення населеного пункту. І збираються продовжити втілювати їдею місцевої влади щодо проведення масштабних заходів з озеленення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *