В Мологівській ОТГ відкрили інклюзивно-ресурсний центр

Новий заклад? розташований у селі Випасне, урочисто презентували громаді 1 листопада. Тут надаватимуть психолого-педагогічну допомогу дітям с особливими освітніми потребами та забезпечувати їх системний кваліфікаційний супровід.

Скористатись послугами центру зможуть діти у віці від 2 до 18 років.

Новий інклюзивно-ресурсний центр розташовується в приміщеннях колишніх навчальних майстерень. Перед відкриттям центру в будівлі провели капітальний ремонт та замінили основні комунікації. На ці роботи Мологівська сільська рада виділила 450 тисяч гривень. Тепер тут зможуть працювати психолог, дефектолог, логопед та вчитель-реабілітолог.

«Я хочу нас всіх привітати зі святом – відкриттям інклюзивно-ресурсного центру. Хочу від себе особисто виразити велику подяку тим людям, які не були осторонь від даної проблеми. Також дякую нашим депутатам Мологівської сільської ради, які допомогли вирішити цю проблему і виділили кошти на ремонт цієї будівлі. Також спасибі дирекції Випаснянській школі №1. Ми всі працювали для того, щоб створити цей центр», – звернувся до гостей голова Мологівської сільради Олег Німачук.

Нагадаємо, Мологівська ОТГ є першою серед об’єднаних громад Білгород-Дністровського району, де з’явився власний інлюнклюзивно-ресурсний центр.

Всього ІРЦ зможе надавати освітні послуги більш як 20 дітям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *