В Ізмаїлі відкрився перший в Бессарабії офіційний дилерський центр RENAULT

В Ізмаїлі відбулося урочисте відкриття першого в Бессарабії офіційного дилерського центру RENAULT компанії «Авто Груп +».

Це перше офіційне представництво автомобільного бізнесу в Ізмаїлі. Дилерський центр повного циклу здійснює продаж нових автомобілів RENAULT, а також повний спектр послуг з гарантійного і післягарантійного обслуговування автомобілів RENAULT.

«Обираючи регіон, в якому ми б хотіли розмістити наш RENAULT-центр, ми виходили з великої низки умов. Ізмаїл став не просто оптимальним – він став унікальним місцем, де ми присутні. Поясню чому. Найближчий до Ізмаїлу сервіс RENAULT знаходиться або в Молдові в Кагулі, або в Румунії в Галаці. Ми вважаємо, що абсолютно неприродно жителям України їздити обслуговувати свої автомобілі в інші країни, при тому що Одеса знаходиться за 250 км звідси. Тепер ми стали ближчим. Ласкаво просимо в наш автомобільний центр», – презентував своє «дітище» генеральний директор Одеської автомобільної КГ«Автомайстер» Григорій Гріншпун.

Варто відзначити, що це перший випадок в історії автомобільного бізнесу України, коли офіційний дилерський центр відкривається в подібному регіоні. Як стало відомо, Ізмаїл став стартовим майданчиком і пілотним проектом загальносвітової програми будівництва дилерських центрів RENAULT (так званих візит-центрів) в містах з населенням від 50 до 100 тисяч жителів. При дилерському центрі також діє електрозаправка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *