Чорноморський “рекетир” тероризував ресторатора, який возив обіди до Містечка майстрів

Неприємний випадок стався у вихідні у міському парку м. Чорноморська.

Місцевий підприємець Леонтій Павлюк, який привозить гарячі обіди майстрам, що брали участь у Святі квітів, скаржиться: у розпал дня до нього підійшов невідомий чоловік, увесь в татуюваннях, і почав грубо виганяти з місця роботи. Мовляв, не можна автівкою заїздити на газон міського парку, – хоча підприємець каже, що має згоду на свою діяльність від виконкому місцевої ради.

Тим часом роздратований чоловік кидався бити машину, погрожував, а неподалік за тим що відбувалося, спостерігали друзі нападника. Більше того, це відбувалось два дні поспіль, розповідає пан Леонтій:

Я намагався пояснити, що заїхав ближче по асфальтованій доріжці, бо не можу далеко припаркуватися, бо маю каструлю з 40 літрами борщу, посуд, страви, ми працюємо дуже важко, годували 60 чоловік. Але він і слухати не хоче. Як то кажуть, я йому про Фому – він мені про Ярему. Він почав кидатись до мене, хапав мене за руку, хотів щось доказати. Я кажу, ти би взявся, хлопче, за тих хто 40-тонними машинами заїздять до сходів Хмельнюка, але ти ж не підеш, бо там тобі накостиляють. А тут виконком і тримає цю ділянку, для того щоб такі як ми могли під”їхати, вивантажити, завезти”, – скаржиться Леонтій Павлюк.

Пан Леонтій працює в Чорноморську з 1994 року, має своє кафе “Таймир”. Вже 5 рік поспіль возить гарячі страви для учасників фестивалю “Серпневий заспів”, який проходить на свіжому повітрі, в міському парку Чорноморська. Люди сюди приїздять з різних куточків країни, продають свої вироби, картини, вишивки. Вдруге цього року приїхали вже у вересневі вихідні, – поярмаркувати на Свято квітів. Стверджують: їм дуже зручно, що обіди привозять до парку, – бо не можуть надовго відлучитися від місця роботи.

Дуже смачно все готують в кафе, є перші й другі страви, фірмові котлети, компоти, салати, а також, що важливо, помірні ціни, порівняно з іншими постачальниками. Все сюди привозять, підноси, серветки, гарні шеф-кухарі. Наші майстри завжди задоволені, а я ж за них хвилююсь, щоб людям було добре. І ось такий прикрий випадок, щоб нас ще виганяли, чи створювали перешкоди, це неприпустимо. Вважаю, хай поліція займеться цією ситуацією, і все нам прояснить“, – розповіла Варвара Гоцуляк, організаторка ярмарку.

Поліціянтів на місце таки викликали, аби уникнути продовження конфлікту.

“Врешті-решт ми викликали поліцію, а ті приїхали й сказали, – ви не знаєте з ким зв”язались”. Виявляється, він, цей рекетир, вже так осточортів владі, то виселяв автомийку, то тих, хто ковдри чистить, тепер і до мене черга дійшла“, – розповів пан Леонтій.

Насправді, пошкодити газони у парку Чорноморська автівкою неможливо: бо їх фактично немає. Навесні тут і справді, буяла зелена трава, але за два останні місяці вона вигоріла ущент: міська влада тутешні газони не поливає. Тому хто саме є порушником в цій історії – місцевий підприємець чи роздратований громадянин, з”ясує слідство.

рекет

ВарвараВарвара

 

 

 

 

 

 

 

Авторка – Оксана Піднебесна

One thought on “Чорноморський “рекетир” тероризував ресторатора, який возив обіди до Містечка майстрів

  1. Мало того, этот “рекетир” пришел в парк с несколькими очень пьяными друзьями, которые попытались разбить машину Леонтия Павлюка,а также привел с собой 5 или 6 собак, за которыми и не подумал убрать..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *