У Татарбунарах на літню жінку напав браконьєр

Днями в Татарбунарах невідомий браконьєр напав на місцеву жительку, яка зробила йому зауваження щодо полювання на її приватній території та сфотографувала порушника.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній керівник Нацпарку “Тузлівські лимани”, а нині працівник цього парку Іван Русєв.
Жінку звуть Любов Кобушкіна і вона вже тривалий час допомогає нацпарку у боротьбі з порушниками.
“Днями вона побачила людину з рушницею і мисливським собакою. Полював він у посадці і на її полі, де вони з чоловіком Юрою вирощують виноград. Вона його попередила, що тут полювати не можна, оскільки вона не давала свої угіддя в оренду мисливському господарству”, – розповідає Русєв.
За його словами, жінка сфотографувала мисливця і пішла по полю. За пару хвилин чоловік наздогнав її та повалив на землю. Жінка почала чинити опір.
Але він, здоровий і озброєний бугай, силою забирає у неї фотоапарат, виймає флешку і зникає. Він середнього зросту, років 40, був на мопеді і з мисливським собакою. Породу собаки жінка не знає, каже що середнього зросту, біла з коричневими плямами”, – написав прикмети чоловіка та пса Русєв.
Постраждала звернулася із заявою до поліції. За словами Івана Русєва, це вже не перший випадок, коли Людмила Кобушкіна веде непримириму боротьбу з браконьєрами, але до такого свавілля ще не доходило.
У Нацпарку пообіцяли допомогти у пошуках нападника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *