У Нових Білярах відкрили новий дитсадок

Дитячий садок «Перлинка» спроектовано, збудовано та оснащено за усіма вимогами Нового освітнього простору, розповіли в Одеській ОДА. Заклад розрахований на 50 дітей, має яскравий та мотивуючий дизайн, просторі групи та спальні, усі необхідні технічні приміщення, власну котельню.

Місцева влада відзначає, що появи дитячого садка тут чекали 30 років. Відтепер маленьким мешканцям Нових Біляр, Булдинки та Григорівки не потрібно вставати на світанку, аби вчасно дістатись до Южного, Сичавки чи Гвардійського, куди раніше возили дітей. Вони зможуть отримувати дошкільну освіту на території своєї громади.

Згідно з перспективним планом, село Нові Біляри разом з селом Сичавка мають об”єднатися в одну громаду з адмінцентром в місті Южний.

Нагадаємо, що це вже третій дитячий садок, відкритий на території району протягом останнього часу, який легко може скласти конкуренцію дошкільним закладам великих міст. Минулого літа відчинив свої двері дошкільний навчальний заклад «Капітошка» у Фонтанці, який вирішив проблему черги у селі, а також було відкрито садочок «Лелечатко» в селі Старі Шомполи, якого шомполівці, як і новобілярці чекали 30 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *