У Затишанській громаді відкрили новий стадіон

В адміністративному центрі громади – селищі Затишшя, – урочисто відкрили стадіон для міні-футболу в місцевій опорній школі.

Як розповів голова Затишанської громади Геннадій Топольницький, спочатку була ініціатива, яку було враховано та внесено до основних завдань Стратегічного плану розвитку Затишанської громади на 2019-2023 роки. Після чого ОТГ виготовила технічну документацію, передбачила кошти в бюджеті, провела тендерні процедури.

Загалом проект реалізувався протягом року, з липня 2018 року по липень 2019 року. Було багато труднощів, адже на проведення робіт потрібно було знайти кошти з місцевого бюджету – майже 5 мільйонів.

Сума, зрозуміло, завелика для нашого бюджету. Але завдяки співпраці з депутатами Верховної Ради та обласної ради ми маємо сьогодні ось такий гарний стадіон. Таким чином з державного бюджету до селищного бюджету надійшли кошти у розмірі 2 мільйони 200 тисяч гривень, за рахунок яких проведено перший етап робіт (планування території, земляні роботи, закупка необхідних матеріалів), подальші етапи реалізувались за рахунок місцевого бюджету», – розповів голова Затишанської селищної ради Геннадій Топольницький.

Відкриття нового стадіону стало зворушливою подією, і майже одразу юні спортсмени показали глядачам справжній футбольний матч.

Новенька спортивна споруда розміщення в центрі селища і має не лише футбольне поле для міні-футболу з штучним покриттям, а й включає в себе волейбольне і баскетбольне поле, бігові доріжки та різноманітні вуличні тренажери.

Територія освітлюється, облаштована тротуарною плиткою. Стадіон облаштований за сучасними стандартами, а це спортивна перспектива для молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *