Образилась: мер Білгород-Дністровська з третьої спроби пішла з посади

25 липня на сесії Білгород-Дністровської міської ради депутатський корпус більшістю голосів підтримав відставку голови Алли Гінак.

Рішення мера підтримав 31 депутат.

Це вже третя спроба пані Гінак достроково полишити крісло голови міста: минулого літа її “зупинив” тодішній голова Одеської ОДА Максим Степанов, другого разу – не підтримав депутатський корпус. Сама очільниця Аккерману своє звільнення не пояснила, але наголосила, що “програвати треба красиво”.

Вірогідно, “каталізатором” звільнення для Алли Гінак стали результати голосування на дострокових парламентських виборах, – за даними ЦВК, вона набрала не більше 12% і посіла третє місце у рейтингу кандидатів.

“Це моє рішення продиктоване не втомою, не слабістю чи можливістю піти від якогось покарання, тому що ЗМІ у нас бурхливо обговорювали цю тему, і різні були версії. Жодні труднощі не могли мене зупинити. Я думаю, зі свого боку і люди, які зі мною працювали, робили усе, що було в їхніх силах. Ну ось як вийшло у нас, так вийшло. І видно, вийшло не зовсім правильно. Тому що коли десять відсотків населення міста голосує за чинного мера як кандидата до Верховної Ради, значить це оцінка нашої праці, і вона незадовільна. Значить, в нас не вийшло зробити те, що ми хотіли, і люди це оцінили. Треба зробити висновки і йи далі”, – прокоментувала пані Гінак.

Проекти, які були розпочаті, вже колишня очільниця міста пообіцяла завершити.

Відзначимо, що така якрава крапка в кар’єрі голови міста співпала зі святуванням її дня народження. Хоча в офіційних документах Алла Гінак народилася 25 травня, а не липня 1966 року.

Нагадаємо, СИЛА ГРОМАД раніше розповідала про “фальшиві” рейтинги кандидатів в депутати по 141 виборчому округу. Зокрема, одне з місцевих друкованих видань Білгород-Дністровська публікувало “рейтинг”, в якому Алла Гінак прогнозовано мала “здобути” 21,5%.

Гінак

Автор – Роман Петровський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *