В об’єктиві – винороби: про них “Стар Медіа” зніме фільм на Одещині

Найбільша українська кінокомпанія зніме комедію про виноробство в Одеській області Представники “Стар Медіа” Олексій Терентьєв і Артем Доллежаль відвідали Одеську облдержадміністрацію, обговоривши наміри зняти в області повнометражну романтичну комедію про виноградарство та виноробство. Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.
Вихід кінострічки в прокат планується навесні 2020 року. В.о. голови ОДА Світлана Шаталова пообіцяла всебічну організаційну підтримку проекту:
Ми повинні спрямовувати зусилля на популяризацію Одеської області, щоб максимально розкрити для людей наш потенціал, екотуризм, популяризувати українське вино і сучасні технології виноробства”, – повідомила вона.
Довідково: Кінокомпанія “Стар Медіа” заснована в 2006 році. Це найбільша в Україні компанія з повним циклом виробництва кіно- і телеконтенту – всього в її “портфелі” налічується понад 5 тисяч годин готового продукту власного виробництва. Щорічно компанія виробляє близько 600 годин прайм-тайм серіалів, десятки телевізійних фільмів, серіалів і повнометражних фільмів. Продукція кінокомпанії продається більш ніж в 50 країн по всьому світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *