Місцеві дороги Кілії розбивають фури, перевантажені удвічі

У вівторок, 23 липня, перевантажені майже в два рази фури компанії “Трансшип” зупинили в місті Кілія Одеської області. На місце викликали поліцію, для фіксування факту порушення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Кілійської ОТГ Павло Бойченко.

Вранці, 23 липня, після того як всю ніч жителі мікрорайонів судноремонтного заводу і ПМК в Кілії скаржилися на шум і дискомфорт, викликаний рухом фур по вулиці Портовій, на місце прибули співробітники правоохоронних органів. Як виявилося фури були перевантажені майже в 2 рази, що порушує правила пересування вантажівок комунальними дорогами. За фактом бачимо наступне. Без сорому, з зазначеним в документах вагою в 40 тонн, в порушення рішення виконкому, яким загальна вага вантажного транспорту не має перевищувати 24 тони, на комунальних дорогах міста пересуваються вантажівки кампанії “Трансшип”. Для фіксування даного правопорушення не потрібні ні ваги, ні якісь додаткові кошти. Правопорушення вже відображено в документах”, – зазначив Павло Бойченко.

Він додав, що ніяких об’єктивних причин, що пояснюють безвідповідальна поведінка компанії – немає. Питання перевантаження буде розглянуто на позачерговій сесії Кілійського міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *