На посаду голови в Зеленогірській ОТГ претендують 11 кандидатів

Перші місцеві вибори у нову громаду на Одещині пройдуть вже завтра, 30 червня. Обиратимуть очільника ОТГ та 26 депутатів. 

Неабияка боротьба розгорнулася за крісло очільника Зеленогірської громади: між собою змагаються як представники політичних партій, так і самовисуванці, місцеві фермери та держслужбовці.

Серед претендентів на посаду голови громади – очільник Любашівської РДА Віталій Лабуш, голова смт. Зеленогірське Анатолій Бевзенко, голова Ясенівської сільської ради Олена Дроздовська, представник ВО “Батьківщина” Олександр Стоцький,  кілька підприємців та місцевих мешканців Михайло Єпур, Михайло Буйвол, Юрій Чабан та інші.

Неабияке змагання точиться і за посади депутатів нової громади: зареєстровано 127 кандидатів.

Як повідомила голова територіальної виборчої комісії Галина Бойко, участь в голосуванні зможуть прийняти 6006 виборців.

Ми важко потрудились, але сформували 8 виборчих дільниць, на кожній працюватимуть 10-12 членів комісії та спостерігачі. У нас вибори завжди проходять чесно, і я переконана, що цього разу все буде добре. Передвиборча кампанія теж минула спокійно, більшість з кандидатів є молодими людьми, їх активно підпримують виборці. Зробимо все можливе, щоб вибори до нашої ОТГ  минули чесно, спокійно й без порушень”, – розповіла пані Галина.

Як СИЛА ГРОМАД повідомляла раніше, до Зеленогірської ОТГ, утвореної в Любашівському районі, увійшло селище Зеленогірське (адміністративний центр громади), приєдналися Гвоздавська, Ясенівська та Познанська сільські ради.

Загальна кількість населення нової територіальної одиниці складатиме близько 9 тисяч людей.

Авторка – Оксана Піднебесна

ФОТО ЗАСТАВКИ – Микола Кузьмічов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *