Поліцію Аккерману доукомплектують патрульними та нацгвардією

У Білгороді-Дністровському вирішили прийняти додаткові заходи для безпеки громадян та покращення роботи місцевого відділу поліції. Для цього в місті пропонують створити окремий підрозділ патрульної поліції та залучити військовослужбовців Нацгвардії до патрулювання вулиць міста. «За» відповідне звернення до Національної поліції України та Міністерства внутрішніх справ проголосували 27 депутатів під час сесії міської ради, що відбулася 27 червня.

Вдатися до таких дій запропонував новий керівник Білгород-Дністровського відділу поліції В’ячеслав Барба, оскільки місцевих поліцейських не вистачає для забезпечення охорони громадського порядку на території міста та району.

«В Одеській області в нас розташовані два основних великих міста, один з яких це Білгород-Дністровський, другий – Ізмаїл. В склад Білгород-Дністровської поліції входить 150 чоловік. В нас відсутній окремий департамент патрульної поліції, в нас також відсутня Національна гвардія. І тому нам доводиться власними силами перекривати місто, а також дві курортні зони. З огляду на озвучене, я би хотів також звернутись до депутатів зробити спільне звернення в Національну поліцію та МВС, щоб організувати окрему патрульну поліцію в місті Білгород-Дністровський або відрядити сюди екіпажі на постійній основі. Це один з моментів, який дозволить розгрузити цю ситуацію. І другий момент, який дозволить нам нормально працювати, це також відрядити сюди на постійній основі сили Національної гвардії, які будуть в вечірній час патрулювати місто та забезпечувати громадський порядок та безпеку на вулицях», – проінформував новий керівник Білгород-Дністровського відділу поліції.

Також В’ячеслав Барба висловив надію, що завдяки спільній роботі з місцевою владою прийняті заходи допоможуть знизити рівень злочинності в місті та підвищити рівень довіри містян до правоохоронців.

Нагадаємо, полковник поліції В’ячеслав Барба очолює Білгород-Дністровський відділ поліції з 6 червня. Раніше він займав посаду керівника Портофранківського відділу поліції Приморського відділу поліції в м. Одеса.

Автор – Дмитро Феняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *