Поліція розшукує водія, який скоїв смертельне ДТП в Монаші

У Білгород-Дністровському районі невідомий збив чоловіка на трассі “Одеса-Рені” та зник з місця події.

Пішоход загинув внаслідок наїзду автомобіля. Водій, що скоїв смертельне ДТП, зник з місця події. Про це повідомили в прес-службі Білгород-Дністровського відділу поліції.

«Близько 4.30 на лінію «102» надійшло телефонне повідомлення про те, що на 72 км автошляху Одеса-Рені в районі села Монаші Білгород-Дністровського району виявлено труп чоловіка.  Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, попередньо встановлено, що 33-річний житель міста Рені загинув від травм, які отримав в результаті наїзду автомобіля. Водій зник з місця події. Наразі правоохоронцями встановлюється транспортний засіб та особа водія, що скоїв смертельну ДТП. Встановлюються всі обставини смертельної ДТП. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомлені провоохоронців.

Крім того, поліцейські закликають громадян допомогти в пошуках винуватця ДТП. Всіх водіїв або пішоходів, які в період часу з 01.00 до 05.00 26 червня перебували на автошляху Одеса-Рені та мають будь-яку інформацію про ДТП, правоохоронці просять повідомити на лінію «102» або за телефонами 0484928361, 0981386443.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *