Заблоковані: одесити відгородились від сусідів з “Райдужного”

Мешканці будинків на проспекті Небесної Сотні, що межує з житловим масивом “Райдужний”, самі себе заблокували бетонним блоками з купами каміння і старих шин.

Про це повідомила Південна Медіа Мережа.

Тепер ні авто швидкої, ні пожежна машина за необхідності не зможуть потрапити до помешкань. Своє обурення висловив в мережі мешканць одного з будинків Констянтин Оборін. У його батька стався інсульт, а “швидка” так і не змогла безперешкодно під’їхати до будинку.

Мова йде про внутрішньодворовий проїзд між будинками № 14 і № 24 , що на простепкі Небесної Сотні. За словами тутешніх мешканців, таким чином вони відгородили свої двори від нескінченного потоку автівок, що прямує в ЖМ “Райдужний, об’їжджаючи затори центральних магістралей.

Користувачі мережі, грунтуючись на незаконності подібних споруджень, закликають колективно звернутися до місцевого ЖЕКу з вимогою знести перешкоди.

Райдужний

Нагадаємо, ЖМ “Райдужний” територіально відноситься вже не до Одеси, а до Таїровської об’єднаної громади, хоча безпосередньо межує з містом. За неофіційними даними, зараз у новому мікрорайоні проживає 30 тисяч населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *