Занедбані шляхи до одеських курортів відремонтують – Варивода

Про це на сторінці у Фейсбук повідомив керівник Служби автомобільних доріг в Одеській області Олег Варивода. Службовець виклав світлини Одещини, зняті з висоти пташиного лету і повідомив, що кошти на поточні ремонти його відомство залучить з “дрібного та експлуатаційного ремонтів”.

Подивіться на фото нижче – це фото з висоти пташиного польоту автодороги Т-16-10, що пролягає, зокрема, Б-Дністровським районом.
Всі або майже всі чули про одеську Затоку або Кароліно-Бугаз, а ось чи чули про Сергіївку, Приморське, Курортне, Миколаївку та Лебедівку? Думаю наврядчи, а місця там фантастичні за своєю красою. Є одна проблема дорога, що туди веде. Ми готові ремонтувати, вже навіть є проекти ремонту, йдуть тендерні процедури, але ж грошей на ремонт поки не видно, а курортний сезон – вже «на дворі».
То ж поки у високих кабінетах вирішують з фінансуванням, нашою Службою прийнято рішення за рахунок дрібного та експлуатаційного ремонту відновити «проезжаемость» по цій дорозі”, – пише Олег Варивода.

Варивода

Нагадаємо, з 1 червня на більшості курортів Одещини розпочинається туристичний сезон. Серед рекреаційний перлин, що щороку ваблять сюди відпочивальників – Затока, Сергіївка, Грибівка, Кароліно-Бугаз, а також чорноморське узбережжя Татарбунарського району.

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *