«Дунайська весна» з Тіною Кароль: як фестивалив Ізмаїл

Тисячі городян і гостей столиці Придунав’я зібралися останньої суботи травня на традиційний фестиваль мистецтв “Дунайська весна” в Ізмаїлі.

Навіть вибрики погоди і травневий дощ не змогли зіпсувати веселощі і розігнати по домівках цінителів мистецтва. Численна публіка з парасольками в руках веселилася до пізньої ночі і очікувала виступу головної зірки фестивалю – народної артистки України Тіни Кароль.

Місцем проведення популярного фесту традиційно є алея Дружби народів. Тут була встановлена ​​сцена, де з 14 години до глибокого вечора тривав концерт, складений з виступів талантів Придунав’я і Ізмаїла. Чудові голоси, яскраві костюми, різноманітний репертуар на будь-який смак, чудові хореографічні постановки – ізмаїльські артисти, без перебільшення, вміють створювати ефектне концертне шоу, за яким стоїть копітка щоденна робота справжніх професіоналів.

Органічно доповнили народне гуляння виїзні кафе, дитячі атракціони, а також барвисті виставки майстрів народної творчості, що розгорнулися в сквері і на алеї Дружби народів. Відвідали «Дунайську весну» мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, народний депутат України Олександр Урбанський і голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський. З великої сцени вони привітали глядачів зі святом, висловили віру в те, що місто з кожним роком розквітатиме ще більше, побажали миру, достатку і добра.

Після вітальних слів на сцену вийшла довгоочікувана хедлайнерка фестивалю – народна артистка України Тіна Кароль. Її знайомі і всіма улюблені хіти багатотисячна публіка співала хором разом з артисткою.

На завершення фестивалю небо над Ізмаїлом спалахнуло великим святковим феєрверком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *