Через вкрадений паспорт не склала ЗНО: ситуація в Ізмаїлі

В Ізмаїлі ученицю сільської школи з Ренійського району не допустили до тестування через крадіжку паспорта перед ЗНО.
Випускники шкіл Ренійського району проходили зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з математики 21 травня, яке було організовано на базі шкіл міста Ізмаїл. Однак на нього не потрапила випускниця школи села Орловка, яка претендує на золоту медаль. З нею сталася неприємність: перед іспитом дівчина зайшла в магазин купити води, а коли вийшла, не виявила в кишені рюкзака свій паспорт. Випускниця, припустивши, що впустила паспорт, повернулася в магазин і просила повернути документ за щедру винагороду, однак продавці запевнили, що паспорта не бачили.
Проводжаючи наших 18 випускників в Ізмаїл, я особисто перевірила наявність у кожного паспорта, – сказала директор Орловської школи Олена Калуян. – Очевидно, документи просто вкрали з рюкзака. Про це було подано заяву в Ізмаїльський відділок поліції”.
Однак через відсутність документа відмінницю не допустили до тестування. Втім, як повідомила директор школи, вихід є: для екстрених випадків наприкінці червня проводиться додаткова сесія ЗНО. У школярки є час підготувати необхідні документи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *