Старокозацька громада оновлює вуличне освітлення

У селах Старокозацької сільської ОТГ модернізують вуличне освітлення. В деяких селах на освітлювальну мережу чекає звичайне оновлення, але є й такі населенні пункти, де вуличні ліхтарі з’являться уперше.

Як повідомили в Старокозацькій сільраді, в селі Петрівка проводять роботи з модернізації: там старі вуличні ліхтарі замінять на нові. Також в планах громади провести вуличне освітлення вздовж провулків та замінити лампи.

«Проведення та модернізація вуличного освітлення, це один з головних напрямів розвитку нашої громади. Так, з початку 2019 року в селі Крутоярівка було проведено вуличне освітлення по чотирьох вулицях (Молодіжна, Шевченко, Котовського — повністю, Сонячна — половина вулиці). Встановлено 40 ліхтарів нового зразку та протягнуто 3 кілометри кабелю», – повідомили в Старокозацькій сільскій раді.

Варто зазначити, що нове вуличне освятлення з’явилося в адміністративному центрі громади – селі Старокозаче. Тут замінили близько 20 ліхтарів, а по двох вулицях, Шевченка та Козацькій, проклали нову мережу нічних ліхтарів.

Найближчим часом роботи з модернізації освітлення збираються розпочати в селі Козацьке. Майстри працюватимуть на ділянках, де сьогодні освітлення взагалі немає, зокрема вулиці Миру та частині вулиці Центральна.

Автор – Дмитро Феняк

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *