Студенти Татарбунарського ПТАУ взяли участь у пізнавальному історичному квесті

Україна – держава з багатовіковою історією та культурою. У кожному регіоні є свої визначні місця – перлини української землі. Вона багата на культурні та історичні визначні пам`ятки, але чи буде у наших нащадків можливість помилуватися ними, доторкнутися до минулого – цілком залежить від нас.

Подорожуючи по своїй землі, ми відкриваємо для себе багато нового і цікавого. Міжнародний день пам’ятників та історичних місць (День всесвітньої спадщини) дає чудовий привід ознайомити молодь з історією рідної країни, народу, міста. Є у місті Татарбунари цікаві своєю історією будівлі та місця, пов’язані з трагічними та історичними подіями. Спеціально до Міжнародного дня пам’ятників та історичних місць спеціалісти Татарбунарської центральної районної бібліотеки спільно з районним краєзнавчим музеєм провели для студентів ПТАУ історичний квест «Минуле для майбутнього”.

Квест — поширений серед молоді вид дозвілля, він дає нові знання про рідний край, сприяє виявам поваги до його історії, турботи про сучасне й майбутнє. Юнаки, виконуючи завдання, біля пунктів призначення отримували додаткову цікаву інформацію про події, людей, будівлі та багато іншого, що має відношення до історії міста Татарбунари. Заключним пунктом була медіа – зала районної бібліотеки, де учасники квесту склали картинку з елементів пазлу, знайдених на пунктах призначення за правильно виконане завдання.

Після цього, ознайомившись з виставкою літератури, із задоволенням пригостилися солодкими подарунками. Пізнати свій рідний край, його історію та культуру також допомагають книги. Для молоді та читачів бібліотеки цього дня була презентована книжкова вистава “Пам’ятки історії та культури України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *