В Татарбунарах комунальники варварськи обрізують дерева

У місті Татарбунари комунальні служби варварськи обрізають дерева, ігноруючи правила утримання зелених насаджень. На це скаржаться дописувачі у соцмережах, викладаючи фото понівечених дерев. На світлинах – самі залишки стовбурів, листяні крони такі дерева вже навряд чи сформують.

Як правило, жителі міста Татарбунари рідко залишаються задоволеними результатами обрізки дерев, яку здійснюють співробітники комунального підприємства та іноді – РЕМу. Усюди можна побачити дерева, над якими буквально поглумилися люди з електропилками. Дерева, з якими попрацювали ці «фахівці», не просто виглядають неестетично, але часто і зовсім гинуть.

Городяни впевнені, що по-варварськи обрізують дерева люди, які не розуміють елементарних речей. Щоб зробити це правильно, не потрібно мати спеціальної освіти або глибоких знань по дендрології. Є правила утримання зелених насаджень – дуже прості, де написано, які дерева добре переносять омолоджуючу обрізку, а яким можна робити тільки санітарну і формує – обережно видаляти сухі гілочки, молоді пагони і т.д.

Тож татарбунарці не розуміють, чому комунальникам не проводять елементарні інструктажі з обрізки дерев і чому міська влада не контролює процес обрізки, не допускаючи «обезголовлення» дерев і наруги над ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *