Рятувальники Одеської області готуються до Великодня

Рятувальники Одеської області проводять заходи для профілактики надзвичайних ситуацій під час святкування Великодня.
Наближається одне з найбільших релігійних свят – Великдень. Воно пов’язане зі скупченням великої кількості людей в храмах і масовим використанням ними відритого вогню, зокрема свічок в релігійних закладах. Так, 22 квітня співробітники Подільського районного відділу ГУ ДСНС України в Одеській області відвідали релігійні заклади міста Подільськ.
З настоятелями рятувальники провели інструктажі та бесіди, вручили пам’ятки та листівки і розмістили їх у храмах і на стендах. Також пожежні розповіли і наочно продемонстрували, як правильно користуватися вогнегасником.
Під час заходу фахівці ДСНС звернули особливу увагу на виконання вимог безпеки при користуванні відкритим вогнем, свічками, лампадками, наявність в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки, стан електрогосподарства та приладів опалення, шляхів евакуації вірян, протипожежного водопостачання та сигналізації. 
Цього ж дня подібні заходи були проведені в Київському районі Одеси, у Болградському, Березівському та Савранському районах. Рятувальники сподіваються, що профілктичні бесіди не будуть зайвими – священнослужителі і церковна громада усвідомлюють відповідальність, яка покладається на них щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *