У Василівці Болградського району відкрився сучасний швейний цех

У селі Василівка Болградського району офіційно відкрилося нове підприємство, яке буде займатися швейним виробництвом.

Cучасний швейний цех був відкритий інвестором з Німеччини: загальна кількість працівників, які будуть задіяні в робочому процесі, становитиме 200 осіб.

«Інвестора ми стали шукати ще чотири роки тому. Ми навіть побували на знаменитій фабриці ім. Воровського, просили їх відкрити в нашому селі філію; їздили на італійське швейне підприємство в місто Конгаз, що в Молдові. Загалом, про наше бажання були проінформовані багато», – розповів Василівський сільський голова Петро Бойчев.

Вкласти власні кошти на створення швейного виробництва побажав інвестор з Німеччини спільно з місцевим підприємцем – власником пекарні, який надав в оренду свою територію і вклав гроші в її облаштування.

Нині у швейному цеху працюють 38 василівських швачок, з них четверо – із сусідньої Банівки. Основний вид діяльності – пошиття спецодягу, починаючи від готельних халатів і фартухів і завершуючи комплектами для пожежних.

Вся продукція відправлятиметься в Німеччину. Відзначається, що заробітна плата працівників на даний момент виплачується на рівні мінімальної, але з часом інвестори пообіцяли її збільшити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *