Перцевий балончик ушпиталив 20 школярів на Одещині

Близько 20 школярів потрапили до лікарні після того, як невідомий розпилив у школі газ з газового балончика. В одній зі шкіл Біляївського району Одеської області невідомий розпорошив газ з газового балончика. Про це у вівторок, 16 квітня, повідомила прес-служба поліції області. Близько 20 дітей були ушпиталені.

Про те, що на перерві в школі був розпилений газ, поліцейським повідомив директор школи. Пізніше аналогічне повідомлення надійшло з лікарні.

“Зараз на місці події працюють поліцейські. Після встановлення всіх обставин зазначеному факту буде дана відповідна правова кваліфікація”, – йдеться в повідомленні.

В результаті інциденту до лікарні з попереднім діагнозом опік дихальних шляхів перцевим газом доставили учнів школи. Згодом кількість постраждалих від розпорошення газу в школі збільшилася до 36.

Відзначається, що після надання допомоги 26 учнів покинули медичний заклад.

За попередніми даними, перцевий газовий балончик в школу приніс учень 9 класу і розпилив його під час перерви. Поліція вилучила газовий балончик і вирішує питання про притягнення батьків учня до адміністративної відповідальності.

One thought on “Перцевий балончик ушпиталив 20 школярів на Одещині

  1. Просто жах, як таке взягалі можна було допустити! Потрібно заборонити школярам мати при собі такі засоби як перцевий газ та інші!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *