Відсторонення очільника Одеської ОДА Кабмін розгляне 10 квітня

Вже завтра, відсторонення голови Одеської облдержадміністрації розглянуть на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив прем`єр-міністр Володимир  Гройсман на брифінгу у Дніпрі.

За його словами, президент спрямував Уряду звернення з цього питання сьогодні, 9 квітня.

Нагадаємо,  8 квітня на сайті президента України був оприлюднений наказ про відсторонення Максима Степанова від посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

У відповідь керівник області висловив публічну незгоду і заявив про перевищення Петром Порошенком повноважень. Підлеглі Максима Степанова, – керівники підрозділів, департментів, працівники відомчих управлінь – підтримали свого керманича флешмобом у соцмережах.

Як відомо, минулої пятниці Петро Порошенко навідав Одеську область і зустрічався з головою ОДА Максимом Степановим. Про що саме йшла мова, достеменно невідомо, але результат виборів, який Гаранту Конституції “забезпечив” його представник на Одещині – навіть не друге, а третє місце, і відповідно всього 9% голосів виборців. Попереде – Володимир Зеленський і Юрій Бойко. Сам Максим Степанов вважає, що “забезпечив чесні вибори”.

Згідно з наказом президента, тимчасово виконувати обов`язки голови Одеської ОДА, на час відсторонення Степанова, буде призначено першого заступника – Сергія Паращенка.

One thought on “Відсторонення очільника Одеської ОДА Кабмін розгляне 10 квітня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *