За 2 роки в Одеській області створили місця для 2,5 тисяч дошкільнят

Як сказано в звіті Одеської облдержадміністрації про роботу в минулому році, протягом 2017-2019 років в області планується побудувати 14 закладів дошкільної освіти, створити 32 навчально-виховних комплекси, провести реконструкцію 13 приміщень закладів дошкільної освіти для відкриття додаткових груп, відновити роботу 11 дитсадків , відкрити в пристосованих приміщеннях 10 закладів дошкільної освіти, додатково відкрити 41 групи у діючих закладах.
Ці заходи дозволять створити 6219 додаткових місць. У 2019 заплановано створити понад 2,4 тис додаткових місць. Протягом 2018 року відкрили два нових заклади дошкільної освіти в Лиманському районі, відновили діяльність двох закладів дошкільної освіти в місті Одесі, відкрили 7 дошкільних відділень у складі закладів загальної середньої освіти Савранського, Ширяївського, Березівського (3 заклади) і Роздільнянського (2 заклади) районів.
Крім того, відкрили 12 додаткових груп у функціонуючих закладах дошкільної освіти області та 72 групи з короткочасним перебуванням дітей в закладах загальної середньої освіти.
Фактично на даний момент створили 2500 додаткових місць. В області триває будівництво нових закладів дошкільної освіти в Овідіопольському, Тарутинському та Біляївському районах, реконструкція приміщень для створення дошкільних відділень у складі закладів загальної середньої освіти в Лиманському, Роздільнянському, Березівському районах і Куяльницькій об’єднаній територіальній громаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *